dissabte, 21 de març del 2015

Trobada de Març!

El 20 de Març vam fer la trobada mensual del Cim, i aquesta vegada, ens vam basar amb les normes sobre les activitats de lleure.
 
Primerament vam començar la xerrada parlant de les colònies i de quins dies hi aniríem i què faríem.
Després vam sortir a l'aire lliure i vam fer un joc que es deia "El gat i la rata". És tractava de que tots els membres s'assentaven en un lloc no determinat del terra amb les cames estirades excepte dos de nosaltres que un representava el gat el qual havia d'atrapar la rata. Per salvar-se, la rata havia de saltar les cames d'un jugador que estava assentat i aquest passava a ser el gat i el que continuava dret passava a ser rata. I així successivament.
A continuació, vam tornar a dintre i allà ens van posar per grups i vam fer una gimcana de 4 proves:
1.- Anar a buscar l'últim número de la casa d'un carrer determinat. Després amb aquell número el vam haver de multiplicar per tres i el resultat era el numero total de nens dintre un casal. Amb aquell número havíem de dir la quantitat de directors, monitors i quants d'aquests havien de tenir títol.
2.- Ens feien un seguit de preguntes i nosaltres les havíem de respondre per saber quantes d'aquestes normes sabíem. Llavors les monitores ens van explicar totes aquelles normes que no sabíem.
3.- La tercera prova podem dir que ens va resultar molt divertida ja que ens van citar uns quants dels drets que té tot infant i llavors per grups ens havíem de pensar un dret i representar-ho.
Un dels grups va representar el dret a opinar i l'altre grup va representar el dret a tenir drets.
4.- L'última prova es tractava de dir tots aquells elements que havien d'haver-hi obligatòriament dintre una farmaciola i els que estaven totalment prohibits.
  • ELEMENTS PROHIBITS: cotó, estisores i pinces rovellades, termòmetre sense piles, medicaments caducats...
  • ELEMENTS OBLIGATORIS: Estisores acabades sense punxa, suero, gases, tirites, venes...
     
     
    Per finalitzar la gimcana ens van fer obrir una caixa en la qual hi havien camisetes del CESP per tots nosaltres.
     
    Gràcies aquesta trobada vam poder aprendre que s'han de tenir molt en compte totes les normes per qualsevol activitat lleure i que ens en podem oblidar de cap.
     
    Podem dir que va ser una trobada molt divertida i dinàmica, així que estem esperant amb moltes ganes la pròxima! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada